Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Böylece imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış evet.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı teselsül otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapsı camlı olur.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara onat şekilde yerleştirilen vahit kanatlı yangın kapısı, dışarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalı, kolayca ve hariçya yakın açılmalıdır.

Yangın kapısı kızgın ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve kolayca muhatara görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çıkan yangın kapısı üründe hata dokumalmaması gereken bir anlayışlemdir.

Yangın bapları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan müstacel kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse kül kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

şayet bir yangın bapsı kucakin paha meyanştırması yapılıyor ise bu durumda en uygun şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna için en selim hediyeı başlamak olacaktır.

Biryoğun şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Report this wiki page